Ότι καλύτερο σε επαγγελματίες έχω δει στα τόσα μου χρόνια πάνω στο κλάδο της δημοσιογραφίας. Έμαθα να κατασκευάζω Site (γιατί εμείς έχουμε συνέχεια νέες κατασκευές) και να τα συντηρώ μόνος μου.

Αυτό όχι μόνο έριξε το κόστος της υπηρεσίες μας αλλά ανέβασε την ψυχολογία μου αφού πλέον όποτε θέλω εργάζομαι χωρίς να έχω ανάγκη κανένας προγραμματιστή η γραφίστα.  Ευχαριστώ η μόνη πληρωμή που μπορεί να ανταποκριθεί στις υπηρεσίες σας είναι η διαφήμισή μου προς το πρόσωπό σας.

Πέτρος Βενιέρης, Citynews Group

Όταν γνώρισα τα παιδιά είχα έρθει σε επαφή και με άλλους κατασκευαστές ιστοσελίδων. Με τα παιδιά όμως υπήρχε μια οικειότητα – φιλικότητα που με έκανε να νιώθω όμορφα τις ώρες που είμασταν μαζί.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο. Πήρα ένα καλοσχεδιασμένο site και το βασικότερο είναι ότι μπορώ και τα κάνω πλέον όλα μόνος μου. Αλλάζω κάθε 15 ημέρες τη πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας μου ανάλογα με το promotion που θέλω να τρέχω εκείνη τη περίοδο) και μπορώ να προσθέτω και να αφαιρώ ότι θέλω από όπου θέλω.

Α να μη ξεχάσω, περνάω το άρθρο μέσα στο site και αυτόματα και σωστά πάει σε Facebook, Tweeter, και Instagram. Είναι κάτι που το ζητούσα σε άλλους και εκτός ότι έλεγαν ότι δεν γίνεται είχε και πολύ μεγάλο κόστος. Παναγιώτη ευχαριστώ για όλα!

Κ Γιανόπουλος, Solebike.eu

Εμείς απλά θα πούμε ότι ότι μας υποσχέθηκαν τα παιδιά έγινε. Όμορφο site γρήγορο παίζει παντού.

Γρήγορα μπορούμε και αλλάζουμε ότι θέλουμε και είναι και συνδεδεμένο με το Facebook μας. Το βασικότερο όμως είναι ότι μετά απο 3 μήνες μας έβγαλαν στη Google στη πρώτη και δεύτερη θέση με λέξεις που τα παιδιά μας πρότειναν (καμία σχέση με αυτές που θέλαμε εμείς) και έχουμε άνοδο στη δουλειά μας περίπου 43% με δικιά μας μέτρηση ρωτώντας τους πελάτες μας από που μας βρήκαν.

Δεν έχουμε εμπειρία από άλλου συνεργάτες για κατασκευή ιστοσελίδας αλλά τα παιδιά δεν τα αλλάζουμε με τίποτα. Ότι νέο μας προτείνουν έχει αποτελέσματα μετρημένα από εμάς.

Φρ. Κρυστάλη, Litharitsia.gr

Εγώ έκανα μαθήματα WordPress.  Έμαθα πολλά πράγματα τα οποία είναι υπεύθυνα για τη διαμονή μου στη δουλειά που βρίσκομαι τώρα αφού έψαχναν άτιμο να με αντικαταστήσει ώστε να μπορεί να διαχειριστή το νέο e-sho της εταιρείας.

Ματίνα Χρύσανθου, Ιδιωτικώς υπάλληλος