Κατασκευή ιστοσελίδων

kataskevi-istoselidon

Με την κατασκευή ιστοσελίδας σήμερα μπορούμε  αποκτήσουμε νέους πελάτες αλλά και να έχουμε μια άμεση και συχνή επαφή με τους παλαιότερους πελάτες αφού υπάρχουν αυτοματοποιημένα εργαλεία του internet marketing. Η εποχή που ζούμε λέγετε ψηφιακή εποχή και το internet με τις ευρυζωνική σύνδεση (ADSL) και τις μεγάλες ταχύτητες που διαθέτει, πλέον έχει αλλάξει τον τρόπο χρήσης του internet.

Με τις οικονομικές τιμές που έχει μια ευρυζωνική σύνδεση δεν υπάρχει επαγγελματικός χώρος αλλά και σπίτι που να μην διαθέτη σύνδεση στο διαδίκτυο και να επισκέπτεται κάποιες δεκάδες ιστοσελίδες καθημερινά.

Ο λόγος της επίσκεψις αυτών τον ιστοσελίδων γίνετε για ενημέρωση από διάφορα δημοσιογραφικά sites αλλά και για να προβούμε σε κάποια αγορά υλικών αγαθών.

Ο ανταγωνισμός είναι πραγματικά μεγάλος και στις δύο παραπάνω κατηγορίες που αναφέρονται, αλλά και ο αριθμός των χρηστών που ψάχνουν καθημερινά είναι πάρα πολύ μεγάλος . Και μάλιστα αναζητούν επίμονα αφού υπάρχει το ρητό για το internt που λέει: Όλοι και όλα μπορούν να βρεθούν στο internet.

Όσοι από εσάς δεν έχετε αρχίσει την κατασκευή κάποιας ιστοσελίδας σίγουρα χάνετε πελάτες αφού πολύ απλά αν  ψάξετε στο διαδίκτυο για κάποιο από τα αντικείμενα που εμπορεύεστε θα δείτε ότι  πολύ από του ανταγωνιστές σας διαθέτουν ιστοσελίδα, ή αλλιώς online πωλητή αν θέλετε με πανελλαδική η και παγκόσμια κάλυψη, και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος.

Τώρα αν αποφασίσετε ότι χρειάζεστε ένα website πρέπει να μην πέσετε στην παγίδα να κοιτάξετε μόνο το κόστος για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας αφού πραγματικά είναι μια παγκόσμια επιχείρηση (αν το θέλετε) αυτό που θα δημιουργήσετε αλλά πρέπει να είστε αυστηροί με τις προδιαγραφές που θα ακολουθήσατε.

Σίγουρα το κόστος είναι βασικός παράγοντας πάντα, αλλά πλέον είναι τόσο μικρό το κόστος για την κατασκευή ιστοσελίδας αφού υπάρχουν τα λεγόμενα ανοιχτού κώδικα cms  που δεν θα είναι η τιμή η αιτία που θα σας σταματήσει την ιδέα να αποκτήσετε ένα website.

Πρέπει να είστε αυστηροί και να απαιτήσετε από εσάς αλλά και την εταιρεία που θα επιλέξετε για να σας κατασκευάσει το site σας, να έχετε ένα καλοσχεδιασμένο και τεχνικά άρτιο website.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευάζουμε Ιστοσελίδες που φέρνουν αποτέλεσμα!

Πραγματικά οι δύο παραπάνω λέξεις είναι τα κλειδιά επιτυχίας για την σωστή κατασκευή μιας ιστοσελίδας.

Καλοσχεδιασμένο site:  Μην πάτε μακριά δείτε από τον ίδιο σας τον εαυτό, ποιες σελίδες επισκέπτεστε συχνότερα αλλά και ποιες έχετε κάνει bookmarks;  Σίγουρα αυτές που έχουν εύκολη πλοήγηση αυτές που καταλαβαίνουμε ότι είναι οργανωμένες και έχουν να μας προσφέρουν πραγματικά κάτι που αξίζει.

Τεχνικά άρτιο website: Και εδώ δείτε μόνη σας ποια sites αγαπάτε, αυτά που είναι γρήγορα, παίζουν από όπου και να τα καλέσετε σωστά και όταν πατάτε ένα link σας μεταφέρουν εκεί που σας υπόσχονται. Έχετε ποτέ γραφτεί σε κάποιο newsletter και να μην πάρετε ποτέ μια επιβεβαίωση, ότι είστε πλέον μέλος στην ομάδα που θα ενημερώνετε με δική σας επιθυμία αλλά αν το μετανιώσετε να μπορείτε να διαγραφείτε άμεσα και με μόνο ένα κλικ? Πως νιώσατε; τι συναισθήματα εισπράττετε; εμπιστεύεστε αυτό το site .

Πόσες φορές μπήκατε σε κάποιο site και άμεσος σας ζήτησε να κάνετε μια συνδρομή η χρειάστηκε κάποια πληρωμή  για να πάρετε έναν ηλεκτρονικό οδηγό;

Η παραπάνω περίπτωση ιστοσελίδας θα χάσει το αναγνωστικό κοινό της διότι δεν ακολουθεί την σύγχρονη τάση του δίνω πληροφορίες δωρεάν και υπηρεσίες με σκεπτόμενη χρέωση, όπως άλλωστε κάνουν δημοσιογραφικά sites.

Γενικά πρέπει να ακολουθούμε τις σημερινές τάσεις στο internet. Αν παρέχουμε κάτι δωρεάν όπως έναν ηλεκτρονικό οδηγό, που συχνά δέχεται ανανεώσεις και αναφέρετε πάνω σε κάποιο αντικείμενο που διαθέτουμε, τότε σίγουρα οι επισκέπτες θα αρχίσουν να έρχονται ξανά και ξανά, και μάλιστα  θα σας δίνουν και αυτοί με τη σειρά τους απλόχερα ότι τους καθοδηγήσετε ότι χρειάζεται να διαθέσουν, όπως για παράδειγμα ένα mail τους ή να σας προτείνουν σε κάποιους φίλους τους.

sxediasmos-istselidon

Αν δεν δείτε το αποτέλεσμα που έχουμε συμφωνήσει σας επιστρέφουμε το 60% από το σύνολο του ποσού που ως τότε έχετε πληρώσει.

Τα πρώτα βήματα για την κατασκευή ιστοσελίδας είναι:

kataskevi-istoselidon
  • Πρέπει να δείτε ποιο είναι το κοινό που θα απευθύνετε η ιστοσελίδα.
  • Τι σκοπό θα παίζει αυτό το site για εσάς (Θα είναι πωλητής “e–shop”, ή απλά μια εταιρική παρουσίαση) ποιες θέλετε να είναι οι δυνατότητες του και τη στόχο έχετε.
  • Μετά πρέπει να κάνετε μια έρευνα στην αγορά να δείτε τη ακριβώς ψάχνουν οι χρήστες στο διαδίκτυο πάνω στα αντικείμενα σας.
  • Ακόμα πρέπει να μελετήσετε τον ανταγωνισμό και τη ευκαιρίες υπάρχουν online, ποτέ δεν θα πετύχετε κάτι αν δεν έχετε στόχο και από τον στόχο σας ερευνήσετε τις ευκαιρίες.
  • Δώστε σημασία στο hosting, δηλαδή στην φιλοξενία  του website γιατί παίζει ρόλο στο marketing που πρέπει να ακολουθήσετε.
  • Ακόμα πρέπει να μελετήσετε τον ανταγωνισμό και τη ευκαιρίες υπάρχουν online, ποτέ δεν θα πετύχετε κάτι αν δεν έχετε στόχο και από τον στόχο σας ερευνήσετε τις ευκαιρίες.

Απόκτησε την Κατάλληλη Ιστοσελίδα για τις ανάγκες της Επιχείρησής σου!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας εξειδικευμένος Σύμβουλος της ομάδας “webmarketing-greece”  θα έρθει σε επαφή μαζί σου, για να συζητήσετε για την εταιρική παρουσία της εταιρείας σου στο διαδίκτυο.

Ποιο αναλυτικά θα συζητήσετε:

  • τις ανάγκες και τους στόχους της εταιρείας σου για το σήμερα και το αύριο
  • τι ανάγκες θα πρέπει να καλύψει η εταιρική σου ιστοσελίδα
  • αν έχεις ιστοσελίδα θα δείτε τα περιθώρια βελτίωσης της
  • θα σε βοηθήσει να αξιολόγησης της απόδοσης της ιστοσελίδας σου

Οπότε φεύγοντας ο σύμβουλος μας θα σε έχει ενημερώσει για τις δυνατότητες βελτίωσης της διαδικτυακής παρουσίας της εταιρείας σου. Εσύ πρέπει ότι δεν κατάλαβες ή ότι σου φαίνεται δυσνόητο να μη διστάσεις να επιμείνεις στη επίλυση του

Θέλω επικοινωνία:

*
*
*
*

Έργα μας

Άνθρωποι από όλα τα επαγγέλματα επέλεξαν την webmarketing-greece
Εσείς ακόμα ψάχνετε το συνεργάτη σας?

kataskevi-istoselidon