Πώς να δημιουργήσετε ένα WordPress άρθρο

Πώς να δημιουργήσετε ένα WordPress άρθρο

Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει το ποιο βασικό πράγμα στο WordPress, την δημιουργία και διαχείριση άρθρου.Για να ξεκινήσετε, συνδεθείτε στον πίνακα διαχείρισης (Dashboard).
Πάμε στην Καρτέλα Posts -> new post

Σε αυτήν την σελίδα θα δείτε τα ποιο βασικά πεδία για την δημιουργία του άρθρου σας. Προσοχή θα δούμε τα πεδία που μας δίνει το WordPress  και όχι τα έξτρα πεδία που μπορεί να μας παρέχει το θέμα που χρησιμοποιούμε.

  • Τίτλος άρθρου – Γράψτε τον τίτλο του θέματος που αναφέρετε το άρθρο σας, θα εμφανίζετε πάνω από το περιεχόμενό σας. Συμβουλές τίτλου για on page seo.
  • Περιεχόμενο άρθρου – Εδώ περάστε το περιεχόμενο του άρθρου σας με την βοήθεια του κειμενογράφου WYSIWYG. Για περισσότερα εργαλεία στον κειμενογράφο σας εγκαταστήστε νέο πρόσθετο όπως το Ultimate TinyMCE. Προσοχή θα δείτε δύο καρτέλες, την visual ( σε αυτήν την καρτέλα χρησιμοποιείτε τον editor για να μορφοποιήσετε το κείμενό σας), και την καρτέλα text (εδώ μπορείτε και γράφετε html κώδικα)

Μόλις εισάγετε το περιεχόμενο του πρώτου WordPress άρθρου σας, θα πρέπει να το δημοσιεύσετε. Το κουμπί Publish φέρνει το άρθρο σας στον κόσμο του Internet.

Δείτε πως δημιουργείτε ένα post στο WordPress

Leave a Reply